Vind en deel je bier brouwrecepten | De Brouwkeuken

Saison (oerbier)

Saison is het Franse woord voor seizoen. Dit omdat het vroeger een seizoensbier was. Het bier werd oorspronkelijk door de boeren…

(4.1 / 5)

Russian Imperial Stout (RIS)

10 liter Imperial stout brouw recept, ook wel Russian Imperial Stout (RIS) genoemd. Dit zware bier¬†kenmerkt zich door z’n donkere kleur,…

(4.1 / 5)

White IPA (New England Style)

We kennen allemaal inmiddels wel het verhaal van de houdbaarheid van de India Pale Ale om de boottocht naar India te…

(4.1 / 5)

India Pale Ale (IPA recept)

India Pale Ale (IPA) recept met drie verschillende hopsoorten.¬†De IPA is ontstaan toen de Engelsen in de 17e eeuw met hun…

(4.1 / 5)

Westmalle Tripel kloon

40 liter brouwrecept van mijn Westmalle Tripel kloon recept. Inmiddels meerdere keren gebrouwen. Net als de Westmalle een droge, heldere tripel…

(4.1 / 5)

Quadruppel

Quadruppel gebrouwen volgens officieel type. Algemene info Maischschema

(4.1 / 5)

Tripel Karmeliet Kloon

Na flink wat research voor een goed Tripel Karmeliet brouwrecept ben ik uiteindelijk wat afgewijkt in mijn doel om de perfecte…

(4.1 / 5)

Dunkel weizen recept

Dunkel weizen brouwrecept. Heerlijke Dunkel weizen die vanwege de hoeveelheid aromahop eigenlijk niet echt meer een Weizen genoemd mag worden. Wel…

(4.1 / 5)

Blond Bier Recept

Deze zomer voor de tweede keer dit blonde bier gebrouwen. De Magnum hop in combinatie met de Wyeast 3787 (High Gravity)…

(4.1 / 5)

Weizenbock

Een donkerrode weizenbock die gemakkelijk wegdrinkt en een mooie balans heeft tussen fruittonen en caramelsmaak. De donkere tarwe kan wat verstoppingsproblemen…

(4.1 / 5)

Weizen

Traditionele Weizen. Gebrouwen met Wyeast 3068 Weihenstephan. Hoofd en nagisting redelijk warm verlopen op circa 25 graden vanwege het brouwen tijdens…

(4.1 / 5)
- Boodschappenlijst
Op de hoogte blijven van nieuwe brouwrecepten?

*We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en mailen je alleen wanneer er een nieuw recept is geplaatst.

x

Wachtwoord Vergeten